Δημοσιεύθηκε την

Επίσκεψη στο “Δέντρο των Ξωτικών”

Τα ξωτικά του εμβληματικού δέντρου, χαριτωμένα και σκανταλιάρικα, υποδέχτηκαν μαθητές και δασκάλους με ατελείωτα πειράγματα κι αστεία!

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη, να δουν μια πανέμορφη φάτνη με το ευλαβικό της περιβάλλον, το περίφημο εργαστήρι του Τζεπέτο παρουσιάζεται σκηνογραφικά με όλα τα βασικά εργαλεία και υλικά που χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί ο Πινόκιο και να μπουν στον σπίτι της Νεράιδας, που η μύτη του Πινόκιο μεγαλώνει γιατί είπε ψέματα. Η σκηνή περιλαμβάνει τον Πινόκιο (με τη μεγάλη μύτη) και την καλή νεράιδα μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Eίδαν μια μεγάλη φάλαινα που μέσα στην κοιλιά της έχει τον μάστρο -Τζεπέτο και τον Πινόκιο. Το σκηνικό περιλαμβάνει και ένα παλιό ναυάγιο που βρίσκεται στο εσωτερικό της φάλαινας. Όποιοι μαθητές ήθελαν επισκέφτηκαν και καλλιτέχνες, οι οποίοι ζωγράφισαν στα προσωπάκια τους πολλά χριστουγεννιάτικα σχέδια!

Και τέλος, μαθητές και δάσκαλοι χόρεψαν και ξεφάντωσαν σε ένα απίστευτο πάρτι μετά από πρόσκληση του Άγιου Βασίλη, του Τζεπέτο, της Νεράιδας και των ξωτικών!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!