Δημοσιεύθηκε την

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς»

Οι μαθητές των τμημάτων Δ΄1 & Δ΄2 του Σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς» του Δήμου Πατρέων στις 28-2-24, στο πλαίσιο του 1ου Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με την γνώση παίζοντας και διασκεδάζοντας. Ο υπεύθυνος εκπαιδευτής του Δήμου συζήτησε με τα παιδιά για τα μέτρα ασφάλειας στο αυτοκίνητο, τη σήμανση της τροχαίας και τα ξενάγησε στους χώρους του πάρκου ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Σκοπός της επίσκεψης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς» ήταν η εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με στόχο την απόκτηση σωστής οδικής συμπεριφοράς και την προώθηση και καλλιέργεια θετικών προτύπων κυκλοφοριακής κουλτούρας.

Στη συνέχεια μετέβησαν μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των τμημάτων στο Orion Padel. Το Orion Padel προσφέρει στους μαθητές μία ολοκληρωμένη ψυχαγωγική και αθλητική πρόταση εκδρομής! Τα παιδιά διασκέδασαν με πολύ παιχνίδι, τρέξιμο και γέλια…σε έναν φυσικό χώρο μαζί με γυμναστή. Πέρασαν δύο όμορφες ώρες διασκέδασης, χαλάρωσης και άθλησης με δραστηριότητες όπως: Padel, τραμπολίνο, ποδόσφαιρο.